Σχετικά με την datalibrary

Τι είναι αυτό το blog?

Αυτό το ιστολόγιο είναι μία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που περιέχει tutorials καλύπτοντας μία μεγάλη θεματολογία από τον χώρο τον υπολογιστών.

Γιατί δημιουργήθηκε?

Ο λόγος της δημιουργίας του είναι ο εξής:Πολλοί από εμάς όταν θέλουμε να ψάξουμε κάτι στο google συνήθως την λύση θα την βρούμε σε ιστοσελίδες γραμμένες στα αγγλικά και σχεδόν ποτέ στα ελληνικά.Θεώρησα λοιπόν σκόπιμο να δημιουργήσω αυτό το blog προκειμένου να υπάρχει μία κάλυψη και στα ελληνικά για τον έλληνα χρήστη πριν απευθυνθεί στα ξένα sites.

Ποιοί το διαχειρίζονται?

Προς το παρών ο διαχειριστής αυτού του blog είναι ένας οποίος έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία από τον χώρο των υπολογιστών και θα προσπαθήσει να κάνει όσον τον δυνατόν καλύτερη διαχείριση και στο θέμα των άρθρων και στον θέμα των σχολίων χωρίς να λογοκρίνει τα σχόλια σε περίπτωση που είναι αρνητικά.

Ποιός ο σκοπός?

Ο σκοπός της datalibrary  είναι να προσφέρει γνώση στους αναγνώστες της πάνω σε πολλούς τομείς της πληροφορικής.Να γίνει μία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη για όλους και ένα βοήθημα για κάθε χρήστη (αρχάριο ή προχωρημένο).Ο μοναδικός της στόχος είναι η διάδοση της γνώσης σε όσους μπορούν να διαβάσουν ελληνικά.

Κάθε πότε θα γράφονται νέα άρθρα?

Η ενημέρωση του ιστολογίου θα είναι συνεχής και σε καθημερινή βάση (αν είναι εφικτό 1-2 άρθρα) ούτως ώστε να υπάρξει μετά από κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα πληθώρα από tutorials και άρθρα.Κάποια tutorials θα είναι απλά ενώ κάποια άλλα πιο δύσκολα.

Πώς μπορώ να συνεισφέρω?

Μπορείτε αν το επιθυμείτε να στείλετε στο email της datalibrary  (datalibrary84@googlemail.com)τα δικά σας tutorials και άρθρα προκειμένου να δημοσιευτούν εδώ αν το επιθυμείται(φυσικά τα credits θα σας ανήκουν).Επίσης αν θέλει κάποιος να συμμετέχει ενεργά στην συγγραφή νέων θεμάτων αρκεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του στο email και με κάποιο tutorial που μπορεί να έχει γράψει στο παρελθόν για να μπορέσει να αξιολογηθεί και να του δωθούν τα κατάλληλα δικαιώματα.Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να συνεισφέρει με την διάδοση του blog προς τρίτους.Είτε βάζοντας το banner μας στο blog/site του είτε κάποιο σχετικό link με κάποια αναφορά. 

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Σχετικά με την datalibrary”

 1. Γεια σου ξανά ,

  Έχω βάλει το banner σου στην κεντρική σελίδα του blog μου.

  http://tragikos.blogspot.com/

  Αν θέλεις βάλε και εσύ το δικό μου .

  Ο κώδικας είναι :

  Ευχαριστούμε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: